ЛАЗ не може відправити автобуси для "Артека" у зв'язку з блокуванням фінансової і виробничої діяльності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛАЗ не може відправити автобуси для "Артека" у зв'язку з блокуванням фінансової і виробничої діяльності

378
ТОВ "Львівські автобусні заводи" не може відправити шість автобусів "Неолаз" для міжнародного дитячого центру "Артек", повідомляє прес-служба підприємства.
За даними прес-служби, причина полягає в тому, що всі види фінансової і виробничої діяльності підприємства заблоковані Державною виконавчою службою та прокуратурою міста, які проводять численні перевірки.
Як указують у прес-службі, після відправлення цих автобусів "Артекові" підприємство дістане кошти, що дозволяють погасити залишки боргів перед співробітниками і завершити інші замовлення.
Крім того, у прес-службі ЛАЗа повідомили, що на підприємстві проводять реструктуризацію кадрової політики. Скорочують посади, які в умовах кризи не потрібні в попередніх обсягах. Прес-служба заявляє, що компанія готова перекваліфікувати цих співробітників.
У той же час, завод планує взяти на роботу штат, укомплектований висококваліфікованими інженерно-технічними співробітниками і кваліфікованими робітниками машинобудівної галузі.
Скільки саме штатних одиниць скорочують, у повідомленні не зазначено.
Як повідомлялося, 26 березня прокуратура Львова порушила кримінальну справу відносно директора Львівського автобусного заводу, що входить у холдинг "ЛАЗ", Сергія Челяпіна. Кримінальну справу порушено за фактами невиплати заробітної плати працівникам підприємства (ст. 175 Кримінального кодексу України) і навмисного ухилення від сплати страхових платежів на обов'язкове пенсійне страхування (ст. 212 КК). У цей же день С.Челяпін був затриманий у рамках розслідування справи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас