Автовиробники запускають у Росії власні програми кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автовиробники запускають у Росії власні програми кредитування

695
Провідні іноземні автомобільні концерни і російські автозаводи вводять у Росії власні програми автокредитування з пільговою процентною ставкою, не розраховуючи на державну підтримку продажів.
Автовиробники готові самостійно субсидіювати банкам, що видають кредити на покупку їх авто, процентну ставку по кредиту. У результаті вона може бути знижена аж до нуля. Про запуск у Росії подібних програм із квітня-травня газеті заявили в General Motors, Nissan, BMW, Kia, Volkswagen, а також російські АвтоВАЗ, група ГАЗ і ВАТ "Соллерс". Раніше такі програми розгорнули Renault, Ford і Toyota. У більшості випадків програми автоконцернів діють до кінця червня.
Нагадаємо, що в цей час у Росії з федерального бюджету субсидіюється процентна ставка за кредитами на автомобілі не дорожчі 350 тис. руб. Однак, за даними Мінпромторгу, у квітні держбанки ВТБ 24, Ощадбанк і Россільгоспбанк прийняли тільки близько 12 тис. заявок на видачу автокредитів, субсидованих державою. З них уже схвалено 4 тисяч, а це всього 2,9% від проданих за минулий місяць нових автомобілів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас