Прем'єр України доручила Мінфіну почати підготовку проекту держбюджету-2010 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр України доручила Мінфіну почати підготовку проекту держбюджету-2010

Казна та Політика
127
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила Міністерству фінансів почати підготовку проекту державного бюджету на 2010 рік.
Таке доручення прем'єр дала під час селекторної наради з керівниками регіональних і місцевих органів виконавчої влади в п'ятницю.
"Я хочу дати доручення Міністерству фінансів, щоб починаючи з вівторка наступного тижня (12 травня) була сформована спеціальна робоча група для формування проекту бюджету на 2010 рік", - сказала Тимошенко.
У той же час прем'єр акцентувала увагу заступника міністра фінансів Анатолія М’ярковського на тому, щоб у групу ввійшли керівники обласних держадміністрацій і начальники фінансових управлінь адміністрацій, а також, щоб "обов'язково були залучені представники Асоціації міст України і представники обласних рад".
"Я б дуже хотіла, щоб, нарешті, Мінфін почав формувати проект бюджету на 2010 рік разом з місцевими владою", - заявила прем'єр, відзначивши, що вона також проведе зустріч із даною групою.
Тимошенко також доручила Міністерству фінансів і місцевим органам влади доопрацювати законопроекти, що передбачають можливість додаткового залучення надходжень у державний бюджет 2010 року для негайного розгляду у Верховній Раді на наступному пленарному тижні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас