Азіатські акції дорожчають у вівторок на очікуваннях відновлення економічного зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азіатські акції дорожчають у вівторок на очікуваннях відновлення економічного зростання

Фондовий ринок
72
Азіатські акції дорожчають у вівторок у рамках ралі на світових ринках чекаючи відновлення економічного зростання на тлі кращих, ніж очікувалося, даних про продажі житла в США, повідомило агентство Bloomberg.
Зведений індекс Азіатсько-Тихоокеанського регіону MSCI Asia Pacific (без урахування Японії) піднявся під час торгів на 0,3%. Австралійський S&P/ASX 200 додав 0,4% після рішення Резервного банку Австралії залишити базову облікову ставку без змін на рівні 3%.
Ринки Японії, Південної Кореї та Таїланду будуть закриті у вівторок і середу в зв'язку з державними святами.
"Люди усвідомлюють, що, хоча ситуацію не можна назвати чудовою, темпи падіння сповільнюються", - відзначив представник Carret & Co.
Продажі на вторинному ринку житла в США зросли в березні на 3,2%, згідно даних Національної асоціації ріелторів США.
Котирування акцій найбільшого світового виробника електроніки з ліцензії Hon Hai Precision Industry Co. підскочили на 6,9% після того, як JPMorgan Chase & Co. покращивши оцінку паперів компанії.
Курс цінних паперів провідного гірничовидобувного концерну світу BHP Billiton Ltd. піднявся на 2% на тлі зростання цін на мідь і нафту на торгах у Нью-Йорку.
Мідь подорожчала в Нью-Йорку в понеділок на 2,1% - до максимуму за 2 тижні, нафтові ф'ючерси додали в ціні 2,4% - до найвищого значення за 5 місяців.
Вартість акцій будівельних компаній Тайваню зростає на очікуваннях, що китайські інвестори почнуть скуповувати нерухомість на острові. Папери Farglory Land Development Co. подорожчали на 7%.
Ринкова капіталізація австралійської компанії James Hardie Industries NV, найбільшого гравця на ринку сайдинга в США, збільшилася на 6% на очікуваннях підвищення обсягів забудови в Сполучених Штатах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас