S&P 500 може впасти на 11% слідом за корекцією у банківському секторі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P 500 може впасти на 11% слідом за корекцією у банківському секторі

Фондовий ринок
371
Американський фондовий індекс Standard &Poor's 500 може знизитися з нинішнього рівня не менш ніж на 11% слідом за падінням котирувань акцій фінансового сектору.
Потім, імовірно, почнеться ралі, яке може підняти значення індексу до 1000 пунктів під кінець року, передає агентство Bloomberg заяву інвестиційного директора Blackrock Inc. Роберта Дола.
"Чим більше вони ростуть, тим більше вони піддані корекції, - відзначив Р.Дол, говорячи про акції банківського сектору США. - Вони росли безупинно кілька тижнів підряд, начебто всі проблеми вже вирішені, але вони ще не вирішені".
Індекс S&P 500 Financial, що відслідковує зміну котирувань 80 банків, страхових і інвестиційних компаній за підсумками торгів 1 травня злетів на 75% відносно мінімальної за 17 років позначки, куди він опустився 6 березня.
Волатильність на фондовому ринку США серйозно зросте після того, як 7 травня будуть опубліковані результати стрес-тесту 19 найбільших банків США, вважає Р.Дол. На його думку, на ринку присутня явна невизначеність відносно того, яким банкам і в яких обсягах доведеться залучати капітал надалі.
Крім цього, відзначає аналітик, гостро стоїть питання рятування фінансових компаній від токсичних активів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас