Соколовський: У десятиденний термін Ющенку має бути поданий "вичерпний звіт" про результати переговорів Тимошенко в Москві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соколовський: У десятиденний термін Ющенку має бути поданий "вичерпний звіт" про результати переговорів Тимошенко в Москві

Енергетика
215
У десятиденний термін Президентові України Віктору Ющенку має бути поданий "вичерпний звіт" про результати переговорів прем"єр-міністра Юлії Тимошенко в Москві. Про це в інтерв"ю радіо "Свобода" заявив уповноважений Президента з питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.
За його словами, лише після отримання такої інформації можна буде робити висновки про досягнення української сторони на переговорах та про виконання директив, які українській делегації дав глава держави.
"Ми вітаємо ініціативи українського уряду та голови українського уряду, спрямовані на коригування контрактів у газовій сфері від 19 січня цього року в тій частині, де сторонами були допущені дуже серйозні помилки і в результаті контракти є економічно невигідні для України... Ми з нетерпінням чекаємо інформації про конкретні досягнуті домовленості", – зазначив Б.Соколовський.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас