Обама пообіцяв, що новий бюджет допоможе вивести країну із кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама пообіцяв, що новий бюджет допоможе вивести країну із кризи

Казна та Політика
247
Президент Сполучених Штатів Барак Обама пообіцяв, що бюджет, прийнятий конгресом, дозволить вивести країну із кризи. Про це він повідомив на прес-конференції в Білому Домі, що була присвячена першим 100 дням його перебування у владі. Президент підкреслив, що Штати зіштовхнулися з величезними економічними труднощами.
Глава держави висловив упевненість у тому, що США не повинні повернутися до "економіки, побудованої на піску" і відзначив, що зараз закладено всі підстави для зростання, які дозволять зміцнити економіку, передає CNN.
У той же час Обама повідомив про те, що поки "не задоволений" досягнутим з початку його перебування у владі прогресом. "Старт узятий гарний, але це лише початок", - сказав він, відзначивши в той же час, що його адміністрація вже багато зробила для вирішення проблем в економіці.
Президент торкнувся також такої проблеми, як поширення вірусу свинячого грипу. Він сказав, що не бачить сенсу в закритті кордону між США і Мексикою, і заявив, що вірус уже поширився в інші країни. Глава держави висловив упевненість у тому, що його адміністрація "готова зробити все, що необхідно для контролю вірусу".
"Я прошу кожного американця вживати ті ж заходи, які ви вживаєте при звичайному грипі: мийте руки, кашляючи, закривайте рот, не ходіть на роботу, якщо погано себе почуваєте, і не пускайте до школи дітей, якщо вони погано себе почувають", - сказав президент.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас