Почалось будівництво відводу від нафтопроводу ССТО у напрямку Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Почалось будівництво відводу від нафтопроводу ССТО у напрямку Китаю

Енергетика
268
У понеділок відбулася урочиста церемонія із приводу початку будівництва відводу від нафтопроводу Східний Сибір - Тихий океан (ССТО) у напрямку Китаю.
Віце-прем'єр РФ Ігор Сєчін, виступаючи на церемонії зварювання першого стику відгалуження від ССТО в районі міста Сковородино Амурської області заявив: "Сьогодні ми робимо історичний крок у відносинах між Росією і Китаєм. Уперше в історії Росія та Китай почали будівництво нового відгалуження від ССТО Сковородино-Мохе. Думаю, що оцінити значення нашої роботи зможуть, можливо, навіть майбутні покоління".
Також Сєчін повідомив, завершені всі зварювальні роботи на лінійній частині трубопроводу ССТО, роботи із завершення будівництва продовжить компанія "Транснафта". Перша черга нафтопроводу буде побудована до кінця року. Його довжина складе близько 70 кілометрів, проектна потужність - 15 мільйонів тонн нафти на рік. За словами віце-прем'єра, загальна вартість першої черги нафтопроводу Східний Сибір - Тихий океан становить близько 420 млрд рублів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас