У РФ зареєстровані вже майже 2 млн 200 тис. безробітних, заявляє Медведєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У РФ зареєстровані вже майже 2 млн 200 тис. безробітних, заявляє Медведєв

Казна та Політика
95
Число офіційно зареєстрованих безробітних у Росії досягло майже 2 млн 200 тис. осіб, заявив у вівторок президент РФ Дмитро Медведєв на зустрічі з експертами Інституту сучасного розвитку, яка присвячена питанням зайнятості та боротьбі з безробіттям.
"Ситуація в цій сфері непроста не тільки в нас, але й в усьому світі, і нас це дуже серйозно насторожує", - відзначив він.
За словами Медведєва, "параметри зареєстрованого безробіття, на які ми розраховували вийти тільки наприкінці року, уже досягнуті: майже 2 млн 200 тис. людей зареєстровані, а реальне безробіття також росте дуже серйозними темпами".
Як відзначив президент, за методикою міжнародної організації праці за останні півроку безробіття виросло більш, ніж на 3%, і склало 8,5% від економічно активного населення. "Ми ще півроку тому мали 5,3%", - нагадав він.
"В 98-му році на апогеї кризи було 13,3%", - заявив Медведєв.
"Це не ті показники, які ми повинні досягати", - підкреслив він.
Президент РФ відзначив, що експертне співтовариство вже знайоме з тими кроками, які вживає уряд у цій сфері. У зв'язку з цим він запропонував учасникам зустрічі висловлювати свої рекомендації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас