Ющенко попросить парламент прийняти всі необхідні антикризові закони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко попросить парламент прийняти всі необхідні антикризові закони

Казна та Політика
382
Президент України Віктор Ющенко буде переконувати парламент прийняти всі необхідні антикризові закони, повідомила на брифінгу в понеділок прес-секретар глави держави Ірина Ванникова.
За її словами, у понеділок почнеться координаційна нарада всіх органів державної влади та політичних сил у кризових умовах розвитку економіки. На нараді головує президент України.
"Запрошені голова Верховної Ради, прем'єр-міністр України, голова Національного банку, лідер парламентської опозиції, а також представники Міжнародного валютного фонду і Світового банку", - повідомила прес-секретар.
"Віктор Ющенко підкреслив, що як президент буде переконувати парламент прийняти всі необхідні антикризові закони. Він вважає, що єдиним шляхом до економічного порятунку держави є проведення економічних реформ", – підкреслила І.Ванникова.
За словами Ванникової, президент України переконаний, що українська влада під час цієї зустрічі повинна зафіксувати консолідовану позицію щодо якнайшвидшого поновлення співробітництва із МВФ. На його думку, Україна повинна виконати всі умови найбільшої світової фінансової установи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас