Хто у Кремлі найбагатший — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто у Кремлі найбагатший

Казна та Політика
704
Виконуючи указ президента Росії Дмитра Медведєва, високопоставлені чиновники його адміністрації представили громадськості відомості про майнове становище і доходи за 2008 рік.
Найбагатшим чиновником Кремля виявився помічник президента - начальник Контрольного управління Костянтин Чуйченко. Нагадаємо, що він також є колишнім співголовою газового посередника RosUkrEnergo, зареєстрованого у Швейцарії. З урахуванням надходжень від продажу земельних ділянок та іншої нерухомості торік дохід Чуйченка склав 368, 5 мільйони рублів (близько 11 мільйонів доларів).
Володіє Костянтин Чуйченко земельною ділянкою площею п'ять тисяч квадратних метрів, квартирою площею 123,6 квадратного метра і господарським блоком площею 14,7 квадратного метра. Рухоме майно помічника президента - автомобілі Nissan Navarra, Land Rover і самохідна машина на пневматичному або гусеничному ходу.
Заробітки інших чиновників із Кремля в рази менші від доходів Чуйченка. Так, керівник адміністрації президента Сергій Наришкін за минулий рік заробив 5,7 мільйона рублів (близько 170 тисяч доларів), його перший заступник Владислав Сурков - 3,9 мільйона (близько 120 тисяч доларів). Помічники президента Аркадій Дворкович, Джахан Поллиєва і Сергій Приходько - 3,1, 3,6 і 5, 3 мільйони рублів (близько 89, 95 і 110 тисяч доларів) відповідно.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас