Севастопольські туроператори залишають ціни на рівні минулого року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Севастопольські туроператори залишають ціни на рівні минулого року

594
Севастопольські туристичні оператори залишають ціни на рівні минулого року. Про це повідомив сьогодні завідувач сектору туризму управління культури та туризму Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Баландюк на засіданні колегії адміністрації.
За його словами, "через падіння попиту на відпочинок, бронювання турів іде не так жваво, як передбачалося, навіть є випадки відмов від уже заброньованих турів". "Щоб на базах відпочинку Севастополя, готелях міста місця не залишилися незаповненими, щоб сьогоднішня ситуація не обернулася для їхніх хазяїв втраченою вигодою, севастопольські суб'єкти туризму не піднімають цього року ціни на відпочинок, багато залишили торішні ціни і навіть знизили їх", - повідомив С.Баландюк.
Він також відзначив, що цього року Севастополь був представлений на різних міжнародних туристичних ярмарках і виставках, зокрема, у Відні, Берліні, Москві, Києві і Ялті. Чиновник стверджує, що "туристичний імідж Севастополя стає усе більш привабливим". За його словами, цього року, як очікується, у Севастопольський морський торговельний порт зроблять заходи 160 круїзних теплоходів.
За даними сектору туризму управління культури та туризму міськадміністрації, у Севастополі зареєстровано більше 190 об'єктів розміщення туристів: 57 готелів, готелів і гостьових будинків, 5 санаторіїв і профілакторіїв, 10 пансіонатів, 6 оздоровчих комплексів, 4 автокемпінги, 19 дитячих оздоровчих таборів, 3 мотелі, 80 баз відпочинку та об'єктів, прирівняних до них, 5 яхт-клубів і кілька сезонних туристичних стоянок.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас