Кабмін продовжив заборону на здійснення передоплати держзакупівель розпорядниками бюджетних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін продовжив заборону на здійснення передоплати держзакупівель розпорядниками бюджетних коштів

Казна та Політика
385
Кабінет Міністрів продовжив заборону на здійснення розпорядниками бюджетних коштів передоплати за рахунок державного бюджету поставлених товарів, виконаних робіт і наданих послуг. Про це сказано в постанові №310 від 2 квітня.
Цією постановою Кабмін вніс зміни до постанови № 1036 від 26 листопада 2008 року.
Відповідна норма постанови № 1036 передбачає, що розпорядники бюджетних коштів повинні проводити розрахунки виключно за фактично поставлені товари, виконані роботи й надані послуги, за винятком передоплати періодичних друкованих видань, послуг поштового зв'язку, авіаперевезень державних офіційних й урядових делегацій, Президента, голови Верховної Ради і його заступників, прем'єр-міністра й першого віце-прем'єр-міністра під час їхніх робочих поїздок.
Крім цього, виняток становлять роботи, пов'язані з виготовленням марок акцизного збору для тютюнових й алкогольних виробів, закупівлі путівок у Міжнародний дитячий центр "Артек" й Український центр "Молода гвардія", реалізація проектів, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями, а також випадків, визначених окремими рішеннями Кабміну.
Дана заборона діяла до 1 квітня.
Як повідомляло агентство, у березні Кабінет Міністрів дозволив Міністерству оборони здійснити передоплату послуг з утримання ракетного крейсера "Україна" до кінця 2009 року, а також схвалив передоплату 5,43 млн. гривень в 2009 році на роботи з консультативного супроводу реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас