Кабмін затвердив порядок погашення заборгованості з виплати зарплат за рахунок відшкодування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив порядок погашення заборгованості з виплати зарплат за рахунок відшкодування ПДВ

Казна та Політика
381
Кабінет Міністрів затвердив порядок погашення в 2009 році заборгованості з виплати заробітної плати, яка утворювалася на 1 квітня ц.р., за рахунок відшкодування податку на додану вартість (ПДВ). Про це мова йде в постанові Кабміну №312 від 2 квітня 2009 року, розміщеній на урядовому сайті.
Згідно з постановою, погашення заборгованості здійснюється через територіальні органи Держказначейства за рахунок підтвердженої суми ПДВ, яка заявлена платником податків до відшкодування на поточний банківський рахунок. На підставі поданої платником податків в органи податкової служби заяви про перерахування суми бюджетного відшкодування ПДВ із наступним погашенням заборгованості і відомостей про суму заборгованості з виплати заробітної плати даний орган формує реєстр таких платників для бюджетного відшкодування в межах суми заборгованості.
Орган податкової служби подає в територіальні органи Держказначейства висновки про суму бюджетного відшкодування ПДВ, яка не перевищує суму заборгованості. Погашення заборгованості здійснюється шляхом перерахування сум з балансового рахунку на рахунок, відкритий у держбанку, для направлення на зарплатні платіжні картки або особисті рахунки працівників платника податків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас