Київ залишать без пляжів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ залишать без пляжів

Казна та Політика
2645
Як повідомляє "Комсомольська правда в Україні", у розпорядженні Київської міськдержадміністрації (КМДА) про підготовку місць відпочинку міста до літнього сезону відсутнє поняття "пляж", як таке. А КП "Плесо", яке займається охороною, утриманням і експлуатацією внутрішніх водойм Києва і прибережних пляжів та зон відпочинку, уже скоротило 133 посади, які заповнювалися в період літнього сезону. Крім того, 31 березня гендиректор підприємства Євген Смикун видав наказ про скорочення ще 266 людей, а також ліквідував усі пляжні господарства Києва.
Видання відзначає, що співробітники КП "Плесо" і громадські організації в 2008-2009 роках зверталися й у силові структури, і в парламент із проханням відреагувати на дії КМДА і комунальних підприємств Києва відносно міських пляжів, але безрезультатно.
У свою чергу, голова Київської міської організації природоохоронного товариства Микола Щепець пояснив дії КМДА і КП "Плесо" з ліквідації пляжів їх наміром продати території, на яких зараз розташовані прибережні зони відпочинку.
Нагадаємо, торік міська влада планувала відкрити 12 нових пляжів і зон відпочинку в столиці і заявляла про намір упорядкувати 29 пляжів, на що було передбачено витратити 5 млн.грн. з міського бюджету і 13 млн.грн. інвестиційних коштів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас