Нерухомість Іспанії виявилась прибутковішою від акцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нерухомість Іспанії виявилась прибутковішою від акцій

Нерухомість
499
Прибутковість вкладень у комерційну нерухомість Іспанії в 2008 році склала мінус 2,8%. Це перші негативні показники за весь час складання індексу іспанської нерухомості компанією IPD.
Якщо розглядати прибутковість усіх сегментів ринку нерухомості Іспанії, то виявиться, що найгірше йдуть справи в секторі рітейлу – мінус 5,9%. Другу і третю "антирядки", з показником мінус 2,8%, зайняли сегменти офісної та житлової нерухомості. Позитивною виявилася прибутковість тільки сектору індустріальних площ, повідомляє портал Europe-re.com.
У порівнянні з іншими класами активів, нерухомість Іспанії значно перевершила показники акцій, але поступилася облігаціям. Схожа ситуація, нагадаємо, спостерігалася на німецькому ринку.
За словами представника компанії IPD Ельзи Галіндо, корекція іспанського ринку обумовлена комбінацією внутрішніх проблем місцевої економіки – таких, як перегріті ринки житлової і комерційної нерухомості, високий рівень безробіття та ризик дефляції – і впливом світової фінансової кризи.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас