КМДА пропонує на період кризи знизити орендні ставки на комерційні площі на 50% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА пропонує на період кризи знизити орендні ставки на комерційні площі на 50%

Нерухомість
198
Київська міська державна адміністрація (КМДА) пропонує міськраді знизити орендні ставки на комерційну нерухомість, що перебуває в муніципальній власності, на 50% на період фінансово-економічної кризи.
Як повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко на брифінгу в Києві в п'ятницю, відповідну пропозицію він має намір представити депутатам Київради на одній з найближчих сесій.
"Я вніс пропозицію, Леонід Михайлович (Черновецький) підтримав, і я думаю, що це піде в Київраду, як пропозиція. Яке рішення прийме Київрада – це вже інше питання", – відзначив Голубченко.
Як повідомлялося, раніше з аналогічною пропозицією виступив уряд України. Своєю постановою (№278) від 5 березня він зобов'язав Раду міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київську та Севастопольську міськдержадміністрації встановити граничні розміри оплати за послуги, надавані в торговельних об'єктах і на ринках, а також граничний розмір оплати за оренду в торговельних приміщеннях на період фінансово-економічної кризи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас