ТСК Ради встановила склад злочину у діях СБУ в "Нафтогазі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТСК Ради встановила склад злочину у діях СБУ в "Нафтогазі"

Енергетика
416
Тимчасова слідча комісія Верховної ради з питань з'ясування обставин навколо захоплення "Нафтогазу" установила склад злочину в діях СБУ.
Про це журналістам заявив голова Тимчасової слідчої комісії, народний депутат від НУ-НС Роман Зварич, передає кореспондент РБК-Україна.
"На сьогоднішньому засіданні наша комісія проголосувала за попередній висновок, яким ми встановлюємо склад злочину в діях старшого слідчого СБУ Владислава Вергелеса в частині незаконного затримання ним начальника регіональної енергетичної митниці Тараса Шепітька. Склад злочину наша комісія зафіксувала документально по кваліфікації частини 1 статті 371 КК щодо незаконного затримання. Даний документ буде направлений Генпрокуратурі, а також голові СБУ", - сказав Роман Зварич.
За словами Романа Зварича, у цей час Генпрокуратура повинна відреагувати відкриттям відповідної справи відносно Владислава Вергелеса, СБУ відсторонити його від виконання своїх обов'язків. Голова комісії повідомив, що комісія готова представити попередній звіт своєї роботи в найближчий час.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас