Країни БРІК витягнуть глобальну нерухомість з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Країни БРІК витягнуть глобальну нерухомість з кризи

Нерухомість
497
Ринки нерухомості Бразилії, Росії, Індії і Китаю (країни БРІК) можуть відновитися швидше, ніж ринки Європи і США, стверджує генеральний директор міжнародного консалтингового агентства Jones Lang Lasalle Колін Даєр.
Головний упор у своєму прогнозі фахівець зробив на Індію, сектор нерухомості якої почне відновлюватися наприкінці поточного – початку 2010 року, оскільки глобальні компанії продовжують відчувати інтерес до даного ринку, повідомляє агентство Bloomberg.
За оцінками п. Даєра, ринок нерухомості Індії – країни з найбільш швидкозростаючою економікою у світі після Китаю - може залучити $12 млрд інвестицій протягом п'яти років.
Відзначимо, що за минулі три роки приплив інвестицій у нерухомість Індії склав також порядку $12 млрд. Зростання ВВП країни досягало близько 9% на рік.
Також гендиректор Jones Lang Lasalle прогнозує, що привабливими для інвесторів у нерухомість виявляться такі ринки, як філіппінський, в'єтнамський (Азія), мексиканський, аргентинський, венесуельський, колумбійський і чилійський (Південна Америка), російський і східноєвропейський. Однак першою справою глобальний капітал направиться в Лондон і Нью-Йорк, оскільки ціни в столиці Великобританії і найбільшому місті США повинні досягти дна найшвидше, вважає фахівець.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас