Тимошенко вирішила розрахуватися за борги Черновецького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вирішила розрахуватися за борги Черновецького

Енергетика
945
Кабінет міністрів погодився із пропозицією Київської міськдержадміністрації щодо оформлення дворічного кредиту для погашення заборгованості перед АЕК "Київенерго". Про це говориться в розпорядженні № 308-р від 25 березня.
"Погодитися із пропозицією Київської міськдержадміністрації щодо оформлення зобов'язань за кредитами, які отримуються у банках для покриття тимчасових касових розривів загального фонду міського бюджету Києва, у загальній сумі 1,2 млрд. гривень простими векселями зі строком погашення до двох років", - говориться в розпорядженні.
Також Кабмін дозволив КМДА здійснити закупівлі послуг з одержання кредитів без застосування вимог Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня в 2008 р. № 921.
КМДА повинна зараховувати суми кредитів на окремий рахунок, відкритий в органах Державного казначейства, з перерахуванням не менш ніж 924217 тис. гривень на рахунок, відкритий акціонерною енергетичною компанією "Київенерго" для погашення заборгованості міського бюджету Києва.
Мінфін під час підготовки змін у Державний бюджет України на 2009 рік і проектів Державного бюджету України на 2010 і 2011 роки повинен передбачати виходячи з фінансових можливостей джерела фінансових ресурсів для здійснення розрахунків міського бюджету Києва за векселями, виданими згідно із цим розпорядженням.
Нагадаємо, КМДА заявила про намір залучити кредит у розмірі 1,2 млрд. гривень для погашення боргів перед АЕК "Київенерго". Відповідну ініціативу КМДА підтримала Київрада.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас