Ющенко: Витрачання імпортованого природного газу підприємствами ЖКГ веде до банкрутства держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Витрачання імпортованого природного газу підприємствами ЖКГ веде до банкрутства держави

Енергетика
790
Витрачання імпортованого природного газу підприємствами ЖКГ веде до банкрутства держави. Про це на нараді заявив Президент України Віктор Ющенко.
Він зазначив, що тільки планові втрати води при її транспортуванні споживачам комунальними підприємствами складають 28-29%, при цьому в середньому по країні фактичні втрати складають 33%.
Крім того, в Луганській обл. планові втрати води при транспортуванні споживачам комунальними підприємствами складають 52%, фактичні - 60,3%. У Закарпатській обл. фактичні втрати води при транспортуванні споживачам комунальними підприємствами, за даними Секретаріату, складають 49%. У Житомирській обл. - 48%, в Донецькій обл. і АРК - 45%, в Чернівецькій обл. - 42%, в Херсонській обл. - 38%. Крім того, за даними Секретаріату, планові втрати при транспортуванні теплоенергії споживачам комунальними підприємствами в середньому по Україні складають 13-14%.
Разом з тим в Івано-Франківській і Закарпатській областях фактичні втрати теплоенергії при транспортуванні складають 33%, в Херсонській обл. - 21% і в Києві - 17%. "Жодна економіка не витримає таких втрат і витрат", - сказав В.Ющенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас