Ford веде переговори з потенційними покупцями Volvo, змінює склад ради директорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford веде переговори з потенційними покупцями Volvo, змінює склад ради директорів

Фондовий ринок
474
Американський автовиробник Ford Motors провів у середу попередні переговори з потенційними покупцями свого збиткового шведського підрозділу Volvo Cars, пише газета The Wall Street Journal.
Інтерес до придбання Volvo проявив китайський автовиробник Geely Automobile Holdings Ltd. і консорціум європейських інвесторів, повідомили WSJ інформовані джерела в Geely і Ford. Усього на шведський підрозділ претендують "три або більше покупців".
"Ford задоволений кількістю і якістю потенційних покупців і провів попередні обговорення з метою переконатися в їхній зацікавленості в бізнесі Volvo", - заявив представник компанії Джон Гардінер.
Американська компанія повідомила також про зміни в складі ради директорів, оскільки два директори Ford Джон Бонд і Джорма Олліла, що присвятили компанії більше 8 років кожний, більше не можуть приділяти необхідний час своїм обов'язкам. На їхні посади прийдуть колишній лідер правлячої партії в нижній палаті Конгресу США Дік Гефардт і голова ради директорів і гендиректор DTE Energy Ентоні Ерлі.
Гефардт відомий як затятий прихильник профспілок, які підтримували політика протягом усіх 28 років його кар'єри в Конгресі. Експерти вважають, що він був уведений у раду директорів компанії, щоб полегшити її переговори із профспілкою працівників автомобільної промисловості.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас