"Газпром" створив СП з продажу газу в Італії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" створив СП з продажу газу в Італії

Енергетика
185
Дочірня компанія ВАТ "Газпром" - GAZPROM Germania - придбала в італійської компанії A2A Alfa S.r.l. 50% акцій акціонерного товариства A2A Beta S.p.A, створивши спільне підприємство (СП) із продажу природного газу на ринку Італії, повідомив офіційний представник GAZPROM Germania Буркхард Велькі.
"Тим самим ми запровадили в життя раніше досягнуті домовленості про створення спільного підприємства з метою спільного збуту природного газу на італійському газовому ринку", - сказав він.
A2A Alfa S.r.l. належить на 70% групі італійських компаній А2А і на 30% - групі Iride. Компанію GAZPROM Germania в угоді представляє її дочірня структура - ZMB Gmbh.
Очікується, що через створене СП "Газпром" зможе щорічно продавати на італійському ринку близько 900 мільйонів кубометрів газу.
Компанія ZMB Gmbh зі штаб-квартирою в Берліні була створена в 1993 році. Вона входить в GAZPROM Germania Gruppe і продає російський і центральноазіатський природний газ більш ніж в 20 країнах Європи.
А2А - одна із провідних компаній на енергетичному ринку Італії. Компанія продає 6 мільярдів кубометрів газу на рік. Група Iride продає порядку 2 мільярдів кубометрів газу на рік.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас