Секретаріат за приватизацію "Укртелекому" за умови узгодження з Кабміном умов продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Секретаріат за приватизацію "Укртелекому" за умови узгодження з Кабміном умов продажу

Казна та Політика
339
Секретаріат Президента виступає за приватизацію "Укртелекому" при узгодженні з Кабінетом Міністрів умов продажу. Про це журналістам повідомив перший заступник голови Секретаріату Олександр Шлапак.
"Я думаю, що це (приватизація "Укртелекому") можна робити зараз абсолютно нормально і якщо погодити позиції щодо принципів продажу, то можна було б продавати", - сказав він.
У той же час він відзначив, що Секретаріат вважає за необхідне враховувати, при приватизації таких підприємств як "Укртелеком", ті принципові положення щодо приватизації, які були прийняті на засіданні Ради національної безпеки та оборони, однак поки не були підтримані урядом.
Як повідомляло агентство, близько 10 компаній зацікавлені в участі в конкурсі із продажу 67,79% акцій найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком".
6 лютого 2008 року Кабінет Міністрів затвердив уточнений план розміщення акцій компанії "Укртелеком", що передбачає закріплення в державній власності 25%+1 акція і продаж на конкурсі за принципами аукціону 67,79% акцій компанії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас