Кабмін рекомендує місцевій владі встановлювати ставку єдиного податку для підприємців, що працюють за кордоном, у максимальному розмірі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін рекомендує місцевій владі встановлювати ставку єдиного податку для підприємців, що працюють за кордоном, у максимальному розмірі

Казна та Політика
644
Кабінет Міністрів рекомендує місцевим органам влади встановлювати ставку єдиного податку для фізичних осіб, які ведуть підприємницьку діяльність за кордоном, у максимальному розмірі. Про це говориться в постанові Кабміну №236 від 5 березня.
Дану норму Кабмін помістив у роз'яснення особливостей використання норм указу №727 від 3 липня 1998 року (про спрощення податкової системи для малих підприємців) для підприємців, що ведуть свою діяльність за кордоном.
Уряд уточнив порядок реєстрації таких підприємців.
Кабмін також установив рекомендовані розміри внесків підприємців, що працюють за кордоном, у Пенсійний фонд (базовий - 845 гривень, підвищений - 1690 гривень, максимальний - 3 530 гривень).
Згідно з указом Президента №727 від 3 липня 1998 року розмір єдиного податку встановлює місцева влада за місцем держреєстрації підприємця в межах від 20 гривень до 200 гривень щомісяця.
Як повідомляло агентство, у січні Кабінет Міністрів відновив реєстрацію платниками податку на додану вартість підприємців, що сплачують єдиний податок.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас