Посол США в Україні: Відкриття представництва в Севастополі має на меті залучення інвесторів до Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол США в Україні: Відкриття представництва в Севастополі має на меті залучення інвесторів до Криму

410
Відкриття представництва в Севастополі має на меті залучення інвесторів до Криму, заявив посол США в Україні Вільям Тейлор в інтерв"ю радіо "Свобода".
"Цілей для відкриття представництва є декілька. По-перше, ми би хотіли заохотити інвесторів звернути увагу на Крим та збільшити інвестиції у цю частину України", - повідомив він.
"Ми би хотіли заохотити більше американських туристів приїхати до Криму, бо кожен, хто там побував, знає, що це чудове місце. Часом туристам потрібна допомога посольства, і якщо ми матимемо офіс там, то для туристів це буде зручніше", - сказав він.
Також посол висловив бажання "налагодити більший обмін між США і Україною, і Кримом особливо". "По-четверте, ми би хотіли поширити наші програми допомоги на Крим. Зокрема, допомоги в галузі охорони здоров"я, наприклад, здоров"я матері і дитини. Нам вдалося досягти чималого успіху в поліпшенні здоров"я немовлят та їхніх матерів", - зазначив він.
"І п"ята причина, чому б ми хотіли бути ближчими до Криму, це для того, щоб краще розуміти кримчан. Ми б також хотіли, щоб кримчани краще розуміли американців", - заявив В.Тейлор.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас