Американці стали більше пити кави вдома, а не в кафе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці стали більше пити кави вдома, а не в кафе

328
Споживання кави в США залишилося незмінним у порівнянні з минулий роком, хоча більше людей стали пити і готувати напій вдома. Про це повідомила національна кавова асоціація США, передає Bloomberg.
За оцінками асоціації, 54% американців 18 років і більше п'ють каву вдома. Повідомлення про це було зроблено із приводу щорічної конференції організації в Бока Ратон, Флорида. 80% споживачів, які п'ють каву щодня, роблять це вдома. Їхнє число виросло на 5 процентних пунктів у порівнянні з минулим роком, коли був досягнутий рекордний рівень після 2003 року.
"Кавова індустрія в цілому не страждає від кризи", - заявив Марк Дідоменіко, голова комітету з дослідження ринку Асоціації.
14% споживачів п'ють каву більш дорогих сортів, як вдома так і в ресторанах. Це на 17% нижче в порівнянні з минулим роком. А число любителів традиційних сортів не змінилося, повідомляє організація.
Огляд показує, що більше людей стали готувати і пити каву вдома вранці, ніж замовляти напій у ресторанах.
США є найбільшим споживачем кави. На цю країну припадає 17% усіх кава-бобів урожаю 2007 року, говориться в матеріалах Міжнародної кавової організації в Лондоні. Друге і третє місця займають Бразилія та Німеччина.
Ф'ючерси на каву в Нью-Йорку впали на 11% торік, оскільки рецесія, що поглиблюється, і кредитний колапс знизили попит на продукти харчування і сировину, що змусило інвесторів вивести кошти із сировинних товарів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас