Безпека саміту G20 буде коштувати Великобританії 10 млн фунтів стерлінгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпека саміту G20 буде коштувати Великобританії 10 млн фунтів стерлінгів

179
У Великобританії почалася найдорожча в історії країни поліцейська операція, яка спрямована на забезпечення безпеки майбутнього саміту G20, повідомила газета Daily Telegraph. Її вартість, за твердженням видання, досягає 10 млн фунтів стерлінгів. Загальні ж видатки на проведення саміту, як пише газета, можуть вилитися в суму, близьку до 50 млн фунтів.
Три головні служби із забезпечення порядку – лондонська столична поліція, поліція лондонського Сіті і транспортна поліція – об'єднані під єдину систему командування. Усі охоронці порядку сповіщені, що їм буде відмовлено у звільнені в перші два дні квітня.
У числі об'єктів, які потрібно охороняти поліції, газета перераховує виставковий комплекс Excel у районі Доклендс, який видання називає місцем проведення конференції саміту, готелі, де зупиняться учасники зустрічі та основні будівлі в лондонському діловому районі Сіті. Останні можуть стати об'єктами нападів з боку учасників акцій протесту, які збираються організувати групи антиглобалістів, анархістів і активістів природоохоронних організацій. Адже основну провину за поширення кризових явищ протестувальники свідомо поклали на топ-менеджерів фінансових інститутів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас