Ющенко: Для отримання кредиту на модернізацію ГТС треба відновити повноцінну співпрацю з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Для отримання кредиту на модернізацію ГТС треба відновити повноцінну співпрацю з МВФ

Казна та Політика
156
Необхідною умовою отримання кредиту на модернізацію української газотранспортної системи є відновлення повноцінної співпраці з Міжнародним валютним фондом, заявив президент України Віктор Ющенко.
"Я хотів би серйозно попередити насамперед тих українських учасників цього проекту, що мають компетенцію адаптувати українську економічну, соціальну, бюджетну політику до вимог МВФ: необхідною передумовою для надання нашій країні кредитної допомоги міжнародними фінансовими інституціями для модернізації національної газотранспортної системи є відновлення повноцінної співпраці з МВФ", - констатував президент України.
На думку глави держави, відсутність повноцінної співпраці з Міжнародним валютним фондом негативно вплине на шанси отримати кредит від інших міжнародних фінансово-кредитних інституцій.
"Буде складно отримати фінансову допомогу для модернізації нашої ГТС, якщо не буде відновлений взаємоприйнятний формат відносин країни з МВФ - починаючи з ЄБРР, Світового банку, Європейського інвестиційного банку. Цей фактор є досить вагомим", - підкреслив Віктор Ющенко.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас