Київрада внесла зміни до бюджету столиці на 2009 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада внесла зміни до бюджету столиці на 2009 р.

Казна та Політика
260
Київська міська рада внесла зміни до бюджету столиці на 2009 р., передає кореспондент РБК-Україна. За це рішення проголосували 93 депутати.
Також Київрада доручила головному фінансовому управлінню Київської міської державної адміністрації (КМДА) привернути до загального фонду міського бюджету Києва кредит у розмірі 1,2 млрд грн. За це рішення проголосували 92 депутати. Згідно з рішенням, кошти будуть спрямовані на відшкодування різниці в тарифах на теплову енергію акціонерної енергопостачальної компанії "Київенерго" і для вирішення інших невідкладних потреб столиці.
Відзначимо, що проти залучення кредиту у розмірі 1,2 млрд грн виступила фракція блоку Віталія Кличка. Зокрема, представник політсили Валерій Карпунцов заявив, що умови отримання даного кредиту є невизначеними. При цьому він підкреслив, що в переліку майна, яке пропонується передати в заставу, є майже всі комунальні приміщення. До їх числа належать: приміщення МЗС, Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту, Міністерства праці і соціальної політики, Міністерства фінансів, Головного управління державної служби, Генеральної прокуратури України, Головного управління юстиції в м. Києві, Державного управління охорони навколишнього природного середовища, Управління державної судової адміністрації в м. Києві, приміщення судів, Господарського судів м. Києва, приміщення науково-дослідних установ, Національної академії наук України, приміщення театрів, музеїв столиці. "Таким чином, місто, не розрахувавшись за кредит, може втратити всі приміщення назавжди", - сказав Карпунцов.
Нагадаємо, бюджет столиці був прийнятий 6 березня. Доходи бюджету визначені на рівні 18 млрд 163 млн грн, зокрема по загальному фонду - 14 млрд 71 млн грн, по спеціальному фонду - 4 млрд 91 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас