Тимошенко хоче посадити свою людину на газову трубу? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко хоче посадити свою людину на газову трубу?

687
Директор ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України" Ярослав Марчук найближчим часом може бути звільнений з посади.
Про це УНІАН повідомило інформоване джерело, що побажало залишитися неназваним.
За словами співрозмовника агентства, у випадку звільнення Марчука, на цю посаду може бути призначений нинішній депутат Київської облради Костянтин Єфименко (фракція БЮТ), який в 2005 році обіймав посаду заступника директора ДК "Укртрансгаз".
У той же час, у прес-центрі НАК "Нафтогаз України" кореспондентові УНІАН не спростували і не підтвердили дану інформацію, відзначивши, що “не коментують такі чутки”. Як пояснив прес-секретар НАК “Нафтогаз” Валентин Землянський, директор “Укртрансгазу” звільняється і призначається наказом голови правління НАК “Нафтогаз України” після рішення правління НАК. При цьому Землянський відзначив, що голова правління “Нафтогазу” Олег Дубина як і раніше перебуває на лікарняному і, відповідно, ніяких засідань правління не проводилося.
А прес-секретар ДК "Укртрансгаз" Інна Коваль сказала, що "ніяких офіційних документів у нас немає. Більше того, Марчук третій тиждень перебуває на лікарняному".
Дочірня компанія НАК "Нафтогаз України" - "Укртрансгаз" є монополістом з перекачування газу з Росії в країни ЄС, транспортуючи 90% експорту російського газу.
ДК “Укртрансгаз” є оператором газотранспортної системи України. Компанія експлуатує 36,6 тис. км. магістральних газопроводів і газопроводів-відводів.
Марчук був призначений директором ДК "Укртрансгаз" у серпні 2006 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас