Компанія Ford скорочує виробництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ford скорочує виробництво

186
Компанія Ford Motor оголосила, що скорочує виробництво на своєму заводі в Іспанії і поки не перейде на повний робочий тиждень у Німеччині, повідомляє Financial Times.
Автомобілебудівник з Детройта вживає ці заходи у відповідь на "безпрецедентне падіння" попиту на нові автомобілі в Європі. Іспанський завод, що знаходиться у Валенсії, переходить із трьох змін на дві. На німецькому заводі Ford у Саарлуїсі зберігається чотириденний робочий тиждень.
У заяві генерального директора Ford of Europe Джона Флемінга говориться, що компанія "повинна якнайшвидше повернутися до стійкої прибутковості. Ми робимо все можливе для забезпечення життєздатності Ford of Europe, і слід очікувати подальших дій", передає k2kapital.
Прес-секретар Ford пояснив, що компанія веде переговори про зменшення тривалості змін із представниками профспілок у Валенсії. У Німеччині Ford планує "на регулярній основі" переглядати чисельність співробітників.
В Ford вісім заводів у Європі, і більшість із них в останні місяці переведені на чотириденний робочий тиждень. Компанія також звільнила сотні тимчасових співробітників і посередників.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас