Мінфін розраховує на якнайшвидше відновлення місією МВФ роботи в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін розраховує на якнайшвидше відновлення місією МВФ роботи в Україні

Казна та Політика
515
Міністерство фінансів розраховує на якнайшвидше поновлення місією Міжнародного валютного фонду роботи в Україні. Про це говориться в повідомленні Мінфіну.
"11 березня на засіданні уряду було затверджено низку рішень, реалізація яких створює передумови для повернення місії МВФ в Україну і продовження переговорного процесу в Києві щодо одержання другого траншу програми stand by", - говориться в повідомленні.
Мінфін підкреслює, що повідомлення ЗМІ про повернення Міжнародним валютним фондом українській стороні документів, направлених раніше до фонду, не відповідають дійсності.
"Підписання (українською владою спільної) декларації було розцінено МВФ як підтвердження готовності влади України до впровадження економічної політики для подолання кризи", - говориться в повідомленні.
За даними міністерства, протягом останніх двох тижнів під час переговорів із МВФ намітилися спільні позиції сторін щодо коректування програми між Україною і фондом.
Як повідомляло агентство, 3 березня Україна відправила МВФ проект листа про наміри щодо подальшого співробітництва з фондом.
Після цього Україна і МВФ обговорили позиції щодо виконання раніше взятих зобов'язань перед фондом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас