United Technologies має намір скоротити 11,6 тис. робочих місць у зв'язку з несприятливим економічним прогнозом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

United Technologies має намір скоротити 11,6 тис. робочих місць у зв'язку з несприятливим економічним прогнозом

284
Американський багатопрофільний концерн United Technologies Corp. має намір скоротити 11,6 робочих місць у зв'язку з тим, що в поточному році фінансове положення компанії навряд чи покращає. Таку заяву зробив сьогодні президент United Technologies, повідомляється в прес-релізі компанії. Крім цього протягом 2009 р. можливі додаткові зміни в штаті компанії у зв'язку з скороченням об'єму виробництва.
Керівництво United Technologies чекало побачити відновлення світової економіки вже в другій половині 2009 р., проте в даний час стає очевидним, що це малоймовірно. Крім того, прогноз за станом аерокосмічної промисловості і будівельної галузі в поточному році виявився досить песимістичним. В результаті United Technologies вимушена провести реструктуризацію, витрати на яку складуть 750 млн дол., і значно скоротити штат співробітників з метою "збереження прибутковості" і поліпшення фінансових результатів наступного року.
Тим часом за підсумками 2009 р. виручка компанії складе 2,7 млрд дол., що набагато менше показника, який чекали побачити в United Technologies.
United Technologies Corp. - диверсифікована американська корпорація, що спеціалізується на виробництві устаткування для будівельної індустрії і широкого спектру продукції для аерокосмічної галузі, - від бортової електроніки до ракетних двигунів. UTC також проводить вертольоти марки Sikorsky.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас