Землянський: "Нафтогаз" підтвердив свою платоспроможність перед "Газпромом" і в майбутньому буде вчасно розраховуватися за спожитий газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Землянський: "Нафтогаз" підтвердив свою платоспроможність перед "Газпромом" і в майбутньому буде вчасно розраховуватися за спожитий газ

Енергетика
510
"Нафтогаз" підтвердив свою платоспроможність перед "Газпромом" і в майбутньому буде вчасно розраховуватися за спожитий газ. Про це повідомив під час "круглого столу" керівник прес-служби компанії Валентин Землянський.
"Нафтогаз" підтвердив свою платоспроможність не словами, а грішми. Протягом двох місяців, у січні і лютому ми вчасно розрахувалися за всі обсяги спожитого газу за цей період. Більше того, у лютому ми розрахувалися навіть достроково, оскільки згідно з контрактом, ми маємо право розрахуватися до 7 числа наступного місяця. Ми цей графік витримали і будемо його витримувати далі. Березень тільки почався і поки що не потрібно робити передчасні висновки", - сказав він.
Він підкреслив, що заборгованість "Нафтогазу" перед RosUkrEnergo немає. "Питання щодо заборгованості перед RosUkrEnergo було закрито ще в грудні 2008 р., коли "Нафтогаз" розрахувався за поставлений газ", - сказав він.
У той же час, він не виключає судових позовів з боку RosUkrEnergo відносно 11 млрд куб. м газу, які стали предметом конфлікту на даний момент і як стверджує В.Землянський, перебувають на балансі компанії і були переуступлені за відповідними договорами від RosUkrEnergo.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас