Bristol-Myers може стати наступним об'єктом поглинання у фармацевтичній галузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bristol-Myers може стати наступним об'єктом поглинання у фармацевтичній галузі

Фондовий ринок
293
Американська Bristol-Myers Squibb Co. може стати наступним об'єктом поглинання у фармацевтичній галузі, що консолідується, після того, як Merck заплатила $41,1 млрд за Schering-Plough, а Pfizer уклала угоду з Wyeth вартістю $68 млрд, повідомляє агентство Bloomberg.
Акції Bristol-Myers подорожчали на 3,6% на торгах у Нью-Йорку в понеділок на очікуваннях, що французька Sanofi-Aventis SA запропонує їй злиття. Зацікавленість у фармацевтичній компанії можуть також проявити британські Glaxosmithkline Plc і Astrazeneca Plc, або американська Johnson & Johnson, стверджує аналітик Caris & Co. Девід Московіц.
"Bristol-Myers наступна. Я думаю, що піде продовження консолідації. У підсумку консолідовані компанії одержать більше влади, робочі місця будуть втрачені, менше грошей буде виділятися на НДДКР. У довгостроковій перспективі суспільство від цього постраждає", - заявив Московіц.
Bristol-Myers минулого тижня створила нову аналітичну групу, у яку ввійшли топ-менеджери компанії, з метою вивчення потенційних угод M&A і розробки лікарських препаратів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас