Citigroup рекомендує купувати енергетичні акції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citigroup рекомендує купувати енергетичні акції

Фондовий ринок
664
Інвесторам, на думку Citigroup Inc., слід купувати енергетичні акції, оскільки вони дешеві, і продавати акції фармацевтичних компаній, які дорогі, але можуть постраждати від дій американського уряду з реформування системи охорони здоров'я, повідомляє 9 березня Bloomberg.
Головний стратег компанії з американських акцій Тобіас Левкович підняв рейтинг енергетичних акцій до "вище ринку" і знизив рейтинг акції фармацевтичних і біотехнологічних компаній до "нижче ринку".
Енергетичні компанії привабливі, тому що аналітики знизили свої прогнози прибутку, а ціни на нафту і газ упали, відзначив Левкович, додавши, що ці акції можуть опинитися в лідерах біржового ралі. На доходах виробників медичних препаратів можуть негативно відбитися реформи в охороні здоров'я, при цьому акції подорожчали після того, як аналітики назвали їх менш уразливими до зниження прибутку в період рецесії, стверджує Левкович.
Citigroup додав у список рекомендованих акцій четверту найбільшу в США нафтову компанію Marathon Oil Corp. і нафтогазову компанію EOG Resources Inc. Він вилучив із цього списку фармацевтичну групу Merck & Co.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас