Кінах: гривня зміцнилася завдяки виступам опозиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: гривня зміцнилася завдяки виступам опозиції

1
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах заявив, що на деяке зміцнення курсу гривні стосовно долара США напередодні акцій протесту опозиції вплинуло, зокрема, спрямування «величезних фінансів» на організацію цих акцій. Про це Кінах заявив на прес-конференції у Києві, коментуючи зміцнення гривні, а також перебої з роботою обмінних пунктів.
Як передає ForUm, за словами прем'єра, курсова ситуація в Україні напередодні акції протесту «є дуже серйозним доказом того, що громадяни України впевнені: у державі є стабільність, і економіка, незважаючи на всі обставини, буде динамічно рухатися вперед». У той же час він додав: «Безумовно, ми повинні враховувати деякі специфічні обставини — і конвертацію валюти, отриману в незаконними методами, і відмивання брудних грошей у такій ситуації, оскільки такі акції вимагають величезних фінансових витрат».
Прем'єр висловив упевненість, що вже у вівторок ситуація на готівковому ринку обміну валюти «буде максимально стабільною». Він також заявив, що до застосування деяких обмежень на реалізацію лікерогорілчаних виробів у центрі Києва напередодні акції протесту вдалися «усвідомлено, щоб мінімізувати ті чи інші провокаційні ситуації».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас