Малайзія зацікавлена в імпорті українського енергетичного обладнання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малайзія зацікавлена в імпорті українського енергетичного обладнання

Енергетика
349
Малайзія зацікавлена в імпорті українського енергетичного обладнання. Про це говориться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ.
5 лютого посол України в Малайзії Олександр Шевченко провів зустріч із керівником національної енергетичної компанії Tenaga National Berhad Лео Могі, на якій обговорив співробітництво між країнами в енергетичній галузі і можливість постачання у Малайзію сучасного енергетичного обладнання.
Під час зустрічі малайзійській стороні були представлені основні розробки і досягнення енергетичного комплексу України та виробничі можливості підприємств вітчизняного енергетичного машинобудування, зокрема заводу "Турбоатом" (Харків), Державного підприємства "Завод "Електротяжмаш" (Харків), ВАТ "Укрпроменерго" (Київ), ВАТ "Запоріжтрансформатор", харківського акумуляторного заводу "Владар".
Крім того, була надана інформація про спектр української продукції, яка пропонується для експорту.
Шевченко і Могі також обговорили можливість постачання у Малайзію українського енергетичного машинобудування для обладнання майбутніх електростанцій.
Сторони домовилися про подальші кроки, спрямовані на розширення співробітництва між Україною і Малайзією в енергетичному секторі.
Як повідомляло агентство, у жовтні 2008 року Верховна Рада ратифікувала меморандум про співробітництво в оборонній сфері з Малайзією.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас