Азаров вважає недостатнім запропоноване Кабміном збільшення доходів і видатків у держбюджеті-2009 для підприємств ТКЕ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вважає недостатнім запропоноване Кабміном збільшення доходів і видатків у держбюджеті-2009 для підприємств ТКЕ

Казна та Політика
221
Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів, міністр фінансів опозиційного Кабінету Міністрів Микола Азаров вважає недостатнім запропоноване урядом збільшення доходів і видатків державного бюджету на 2009 рік для підприємств комунальної теплоенергетики.
Він відзначив, що в проекті внесення змін у держбюджет-2009, зареєстрованому в Раді 3 березня, передбачена компенсація відповідним підприємствам у розмірі 6 млрд. гривень.
"Компенсацію підприємствам теплокомуненерго треба збільшувати не на 6, а на 11 млрд. гривень", - сказав він.
На його думку, компенсації на 6 млрд. гривень недостатньо, тому що в бюджеті закладені, за його словами, нереалістичний курс гривні і занижена ціна газу для споживачів.
Як повідомляло агентство, за даними прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на 3 березня, сума заборгованості теплокомуненерго та облгазів за спожитий газ становить 10,7 млрд. гривень.
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" попереджала про можливе погіршення ситуації з розрахунками з російським "Газпромом" за природний газ, що поставляється, через зростання заборгованості підприємств комунальної теплоенергетики перед підприємствами НАК.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас