Приватний сектор США у лютому втратив 697 тис. робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватний сектор США у лютому втратив 697 тис. робочих місць

Казна та Політика
160
Процес втрати робочих місць у приватному секторі США прискорився минулого місяця, згідно з даними ADP Employer Services. Це буде зафіксовано в урядовій доповіді щодо заробітної плати, повідомляє Reuters.
ADP стверджує, що приватні роботодавці скоротили 697 тис. робочих місць у лютому. Це більше 614 тис. втрачених робочих місць у січні цього року, хоча спочатку повідомлялося про 522 тис. працівників, що втратили роботу. На "приватників" припало більше половини від загального числа звільнених.
Економісти бачать у цьому свідчення швидкого погіршення стану економіки в останні місяці. Раніше вони прогнозували втрату робочих місць у лютому на рівні 610 тис.
У цю п'ятницю очікується урядова доповідь про заробітну плату, що дасть більш повну картину на ринку праці, де число безробітних за місяць виросло з 7,6% до 7,9%.
Джоел Праккен (Joel Prakken) з Macroeconomic Advisers, що співробітничає з ADP, впевнений, що рівень безробіття буде вищим від очікуваних 8% до середини 2010 року і, можливо, навіть перевищить 9%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас