Янукович: Опозиція не підпише листа до МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Опозиція не підпише листа до МВФ

Кредит&Депозит
1977
Опозиція не підпише листа до Міжнародного валютного фонду. Про це заявив голова парламентської фракції Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба ПР.
"Ставлячи за мету отримати чергову позику МВФ, влада готова підписати гарантії погіршення життя українських громадян. Зокрема, влада погоджується на те, щоб кожного року на шість місяців піднімати пенсійний вік українців. Це означає, що при тій середній тривалості життя в Україні, яка є, багато наших співвітчизників взагалі не дочекаються пенсії. Опозиція не погодиться підписати такого листа", - заявляє В.Янукович.
За його словами, опозиція також не може підтримати владу в намірах збільшити до світового рівня ціну на газ для населення. "А саме таку гарантію хоче дати влада в листі до МВФ. Ми також виступаємо категорично проти скасування спрощеної системи оподаткування для малого і середнього бізнесу, а саме це зробити обіцяє влада в своєму листі до МВФ", - наголошує він.
За словами голови фракції ПР, опозиція вимагає негайного перегляду бюджету України і збереження у ньому соціального захисту для кожної людини, яка страждає від кризи.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас