Ющенко: Економічних підстав для нинішнього рівня валютного курсу немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Економічних підстав для нинішнього рівня валютного курсу немає

Валюта
2496
Президент України Віктор Ющенко переконаний, що економічних підстав для нинішнього рівня валютного курсу немає. Про це він заявив під час сьогоднішньої наради, участь в якій беруть прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин, голова Національного банку Володимир Стельмах та представник фракції Партії регіонів Микола Азаров, повідомляє прес-служба глави держави.
В.Ющенко закликав припинити спроби тиску на банківську систему та Національний банк, які, зокрема, відбуваються останні 3-4 місяці. "Банківська система у будь-якій країні є основою для розвитку національної економіки. Те гвалтування, яке допущено в останні місяці в банківській системі, ці постійні намагання кадрових змін та ручного управління принесли країні непоправну шкоду. Такого негативного внеску нам не могла дати навіть міжнародна фінансова криза", - переконаний Президент. Він додав, що через публічні коментарі високопосадовців відбувся масовий відтік внесків із банків.
"Наша мета - робити кроки, які підтримують і посилюють національну банківську систему", - сказав Президент, зауваживши, що найперше завдання - відновити довіру до банків.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас