Що ще можуть встигнути зробити українці для своїх сімей?! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що ще можуть встигнути зробити українці для своїх сімей?!

3182
Центри світової економіки – США, Європа, Японія – дійсно вже знаходяться в стані промислової рецесії. Проте глибина промислового спаду в них скромніша, ніж в Україні. Характер протікання економічної кризи в Україні в порівнянні з іншими країнами не підтверджує численні заяви аналітиків про природу, рушійні сили і механізм нинішньої кризи. До кризи наші підприємства опинилися не готові тоді як більшість західних компаній змогли мінімізувати наслідки, базуючи свої стратегії на оцінці глобальних тенденцій і впливу їх на бізнес в більш довгостроковій перспективі.
Інститут Міжнародних Ділових Відносин, IBR (Німеччина) починає в Україні соціальний освітній проект на підтримку українських керівників бізнесу. В рамках цього проекту Україну відвідають видатні вчені-економісти для читання лекцій і проведення майстер-класів для власників і керівників компаній.
Проект розпочнеться навесні 2009 року. 12 березня в Одесі і 13 березня в Києві пройдуть відкриті майстер-класи професора Прабу Гуптара (Prabhu Guptara) на тему "Світові тенденції: як вони вплинуть на Ваш бізнес і Вас особисто".
Будучи виконавчим директором Вольфсбергської "Платформи для підготовки керівників" при Union Bank of Switzerland (UBS) - одного з найбільших банків світу за розміром активів, професор Прабу Гуптара спеціалізується на питаннях глобальних світових тенденцій, їх впливі на бізнес і особистість.
Доктор Прабу Гуптара - визнаний світовий авторитет в питаннях управління знаннями, інтелектуального капіталу, порівняльної і міжкультурної бізнес-етики. В рамках майстер-класу професор Гуптара дасть оцінку глобальним світовим трендам розкриє вплив подій, що відбуваються сьогодні, на компанії і кожну людину зокрема.
Проект інституту IBR націлений на допомогу і сприяння українським керівникам в ухваленні рішень в економічній ситуації, що склалася.
Реєструватися на майстер-клас в Києві і запитати додаткову інформацію можна по електронній пошті: olga.shaulskaya@ibr-network.com або за телефоном +38(094) 948-53-86, +38 (044) 232 4524.
Реєструватися на майстер-клас в Одесі і запитати додаткову інформацію можна по електронній пошті: mba.odessa@ibr-network.com або за телефоном +38(048) 795-11-05; +38(0482) 33-79-60; +38(067) 484-11-59.
Реєстрація ЗМІ: npereviznyk@gmail.com, +38(098) 555-55-57.
Додаткова інформація:
Професор Прабу Гуптара (Prabhu Guptara) – блог
Компанії, в яких працював Прабу Гуптара за останні кілька років:
Akzo Nobel (Нідерланди)
Barclays Bank, British Petroleum, Sedgwick International Insurance and Reinsurance Brokers (Великобританія),
Совет Европы, Cultor (Фінляндія)
Deutsche Bank, Henkel (Німеччина)
Международная ассоциация менеджмента (Японія)
Kraft Jakobs Suchard (Швейцарія)
Nokia Telecommunications (Фінляндія)
Shell, Valeo (Франція)
Сингапурський інститут менеджменту, Sonatrach (Алжир)
Sun Alliance (Великобританія)
IBR, Institute of International Business Relations (Інститут Міжнародних Ділових Відносин) - міжнародна бізнес-школа з офісами в багатьох країнах світу, яка є частиною німецького університету Steinbeis University Berlin (SHB).
За матеріалами: IBR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас