Банк "Надра" має намір повернути 1,2 млрд. гривень простроченої заборгованості клієнтів в 2009 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" має намір повернути 1,2 млрд. гривень простроченої заборгованості клієнтів в 2009

Кредит&Депозит
3926
Банк "Надра", що входить до групи найбільших, має намір повернути 1,2 млрд. гривень простроченої заборгованості своїх клієнтів 2009 року.
Про це сказано в повідомленні банку.
"З метою підвищення рівня ліквідності активізовано роботи з реструктуризації кредитного портфеля банку і затверджено план з повернення проблемної і простроченої заборгованості клієнтів перед банком. Визначено, що загальна річна сума повернених коштів має становити не менш як 1,2 млрд. гривень", - сказано в повідомленні.
Крім цього, банк вирішив здійснювати з 18 лютого прийом комунальних платежів від фізичних осіб без стягнення комісії.
Банк також розробив механізм конвертації валюти іпотечних кредитів фізичних осіб.
"Розроблено і введено механізм конвертації валюти іпотечних кредитів, оформлених фізичними особами, за умови часткового дострокового погашення іпотеки. Курс заміни валюти з решти заборгованості - пільговий і залежить від суми дострокового погашення", - повідомляє банк.
Крім того, до 1 квітня продовжено термін дії пропозиції зі скасування нарахування штрафів і пені за умови погашення клієнтом всієї суми простроченої заборгованості за кредитом.
Банк також має намір використовувати заставне майно для виконання своїх зобов'язань за депозитними договорами.
"Наразі банк працює над створенням бази заставного майна, що використовуватиметься для часткового зарахування депозитів, строк яких минув", - повідомляє банк.
Тимчасова адміністрація банку також створила групу для прийому і розгляду звернень громадян.
Прийом громадян проходитиме щодня в робочі дні з 10:00 до 12:00 у центральному офісі банку за адресою: Київ, вул. Артема, 15.
Як повідомляло агентство, Національний банк 10 лютого ввів тимчасову адміністрацію в банк "Надра", тимчасовим адміністратором було призначено Валентину Жуковську.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас