У Дніпропетровську відбудеться презентація програми MBA 2009 міжнародної бізнес-школи IBR — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровську відбудеться презентація програми MBA 2009 міжнародної бізнес-школи IBR

814
5 березня IBR, Institute of International Business Relations презентує у Дніпропетровську программу 2009 навчального року.
Тема зустрічі: Актуальність MBA в умовах обмеженого ринку і важливі критерії вибору
Міжнародний інститут широко представлений в Україні. Навчання доступне жителеві будь-якого регіону України по субсидіях у Києві, Дніпропетровську та Одесі, де розташовані регіональні офіси бізнес-школи. По завершенню навчання студенти отримують ступінь МВА і підтверджуючий її німецький державний диплом МВА.
Унікальною особливістю програми МВА інституту IBR є те, що навчання по суті вимагає від слухача безперервної роботи з оцінки і оптимізації свого підприємства. Учасники освітнього процесу мають можливість здійснювати виїзди в офіси IBR за кордоном для здобуття міжнародного практичного досвіду і вивчення кращих світових практик. Навчання тісно пов'язане з посадовими обов'язками студентів, а практичні бізнес-проєкти виконуються під керівництвом професорів IBR зі всіх п'яти континентів.
Тривалість навчання за програмою IBR МВА складає 23 місяці, протягом яких слухачі проходять 30 дисциплін.
Ця сучасна інноваційна програма МВА ідеально підійде для перспективно мислячих керівників, що прагнуть до особистого кар'єрного зростання і конкурентоспроможності свого бізнесу.
Зареєструватися для безкоштовного відвідання заходу у Дніпропетровську (5.03.2009) або запитати додаткову інформацію можна поштою mba.dp@ibr-network.com або за телефоном 789-11-44, (044) 232-45-24.
Про IBR:
IBR Інститут Міжнародних Ділових Відносин це приватна глобальна бізнес-школа в Берлінському Університеті Штайнбайс.
Програма IBR International МВА акредитована Фондом Акредитації програм міжнародного Бізнес Адміністрування (FIBAA) на рівні дуже високих стандартів прийнятих в Німецькій, Швейцарській і Австрійській промисловості.
IBR приваблює студентів не лише з Києва, Одеси і Дніпропетровська, де розташовані його представництва в Україні, але і з інших українських міст.
За матеріалами: IBR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас