Fitch помістило рейтинги банку "Кредит-Дніпро" у список Rating Watch "негативний" і відкликало рейтинги банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch помістило рейтинги банку "Кредит-Дніпро" у список Rating Watch "негативний" і відкликало рейтинги банку

1289
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings помістило рейтинги банку "Кредит-Дніпро", включаючи довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) банку "B-" (B мінус), у список Rating Watch з позначкою "негативний". Про це говориться в повідомленні Fitch.
У повідомленні вказується, що одночасно Fitch відкликало всі рейтинги банку. "Агентство більше не рейтингує даного емітента і не проводить по ньому аналіз", – говориться в повідомленні.
Переміщення рейтингів у список Rating Watch "негативний" відображає збільшення стурбованості Fitch щодо потенційного ризику поширення на банк проблем у зв'язку із кредитним тиском, з яким зустрічається провідний виробник труб і залізничних коліс в Україні Interpipe Limited ("CCC"/Rating Watch "негативний"), що має того ж бенефіціара, що й банк "Кредит-Дніпро". Агентство також відзначає недавнє подальше скорочення подушки ліквідності банку в умовах погіршення операційного середовища.
Рейтингові дії: довгостроковий РДЕ "B-" (B мінус) поміщений у список Rating Watch "негативний" і відкликаний; короткостроковий РДЕ "B" поміщений у список Rating Watch "негативний" і відкликаний; індивідуальний рейтинг "D/E" поміщений у список Rating Watch "негативний" і відкликаний; рейтинг підтримки підтверджений на рівні "5" і відкликаний. Рівень підтримки довгострокового РДЕ підтверджений як "немає рівня підтримки" і відкликаний; національний довгостроковий рейтинг "BBB-" (BBB мінус)(ukr)" поміщений у список Rating Watch "негативний" і відкликаний.
Довідка. ЗАТ КБ " Кредит-Дніпро" (Дніпропетровськ) зареєстровано 7 липня 1993 року.
Активи банку на 1 січня ц.р. склали 4 млрд. 58 млн. 769 тис. грн., зобов'язання – 3 млрд. 544 млн. 634 тис. грн., власний капітал – 514,135 млн. грн., статутний капітал – 275 млн. грн.
Чистий прибуток банку "Кредит-Дніпро" в 2008 р. збільшився на 6,4% – до 35,748 млн. грн.
На 1 січня 2009 року 100% акцій банку належали кіпрській компанії “Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас