Родовід Банк припиняє співробітництво з рейтинговим агентством Fitch Ratings — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Родовід Банк припиняє співробітництво з рейтинговим агентством Fitch Ratings

2561
Родовід Банк (Київ) припиняє співробітництво з рейтинговим агентством Fitch Ratings, прагнучи оптимізувати взаємодію з міжнародними рейтинговими агентствами, повідомляється на веб-сайті банку.
"Керівництвом ВАТ "Родовід Банк" було ухвалено рішення про припинення подальшого співробітництва з міжнародним рейтинговим агентством Fitch Ratings Ltd. Даний крок обумовлений тривалою нестабільною ситуацією на міжнародних фінансових ринках і наміром банку оптимізувати взаємодію з міжнародними рейтинговими агентствами", - вказується в повідомленні.
Згідно з повідомленням, Родовід Банк планує надалі співробітничати з міжнародним рейтинговим агентством Moody's Investors Service у рамках укладеного договору та надавати агентству повну інформаційну підтримку. Крім того, у повідомленні відзначається, що банк тісно працював з Fitch Ratings Ltd. с січня 2007 року.
Як повідомлялося, група компаній ISTIL веде переговори про купівлю 51% ТОВ "РБ Капітал-Груп", що володіє 76,7798% акцій ВАТ "Родовід Банк". Завершення переговорного процесу планується до 17 лютого 2009 року: мінімальна ціна угоди складе $100 млн.
ВАТ "Родовід Банк" (раніше - "Персональний комп'ютер") засноване в 1990 році. Згідно з даними Нацбанку, до 1 жовтня 2008 року за розміром загальних активів Родовід Банк займав 19-е місце (13,368 млрд грн) серед 181 банку, що діяв у країні.
International Steel&Tube Industries Limited (ISTIL) – група компаній, заснована в 1991 році громадянином Великобританії пакистанського походження Захуром.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас