Британський Мінфін впевнений у тому, що країна не буде вводити євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський Мінфін впевнений у тому, що країна не буде вводити євро

Валюта
456
Глава британського фінансового відомства Алістер Дарлинг впевнений у тому, що Великобританія не буде приєднуватися до блоку з 16 країн, на території яких обертається єдина європейська валюта.
Міністр підкреслив, що в цьому питанні позиція Лондона залишається незмінною з 2003 р., передає Reuters. Тим часом, заява Дарлинга спростовує недавнє припущення єврокомісара з кредитно-грошової політики Хоакіна Альмунії, який на початку цього місяця сказав, що є всі шанси, що Великобританія в майбутньому ввійде в єврозону.
В інтерв'ю італійським ЗМІ Дарлинг також висловив впевненість про те, що Росія, Бразилія, Індія і Китай повинні приєднатися до Форуму з фінансової стабільності (ФФС). Виступаючи напередодні саміту " великої сімки", який почнеться в Римі завтра і протриває два дні, британський міністр фінансів повідомив про те, що має намір домагатися координації зусиль з боку різних країн з боротьби зі світовою економічною кризою, додавши, що він прагнув би уникнути зростання протекціонізму. Дарлинг також планує закликати до співробітництва у відновленні банківської системи і її кредитоспроможності.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас