Експерт: У 2009 р. подальше падіння українського фондового ринку є маловірогідним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: У 2009 р. подальше падіння українського фондового ринку є маловірогідним

Фондовий ринок
648
У 2009 р. подальше падіння українського фондового ринку є маловірогідним. В той же час не виключені значні коливання з амплітудою до 30-40% з подальшим відновленням на поточному рівні. Таку думку висловив віце-президент та інвестиційний керуючий компанії Foyil Asset Management Ukraine Дмитро Мошкало.
При цьому експерт вважає, що падіння фондового ринку можливе, у випадку якщо Національним банком буде здійснена значна емісія вітчизняної валюти.
"Вже на сьогодні, при перерахунку на долари, українські активи одні з найдешевших в світі. Отже, ринок знаходитися швидше у фазі стабілізації, якщо його нинішній стан можна так назвати, ніж продовження низхідного тренда. Проте зарубіжних інвесторів відлякують очікування подальшої девальвації гривні, криза фінансового сектора, і можливість соціального вибуху в умовах відсутності чіткої програми дій у політичного істеблішменту. Ці ризики будуть впливати на ринок навіть якщо за підсумками першого півріччя ситуація в металургії та машинобудуванні стабілізується", - відзначив Д.Мошкало.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас